TEAM

VACATURE - studiebegeleider / bijlesdocent / invalkracht

Ben jij enthousiast? Heb je een brede interesse? Help je anderen graag om verder te komen?

Ben jij een mensen-mens? En heb je minimaal HBO-niveau? Of ben je nog studerende?

Dan is dit misschien wel iets voor jou! 

Hoofdzaak staat voor persoonlijk contact. Plezier hebben in het verder helpen van anderen.

Enthousiasme en oprechte interesse voor de leerling en het kind.

Als dit je aanspreekt, nodig ik je van harte uit om te mailen naar: hoofdzaakutrecht@gmail.com

Diede Löhr

Diede studeert Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie. In haar vrije tijd speelt ze waterpolo bij de zwemclub waar ze ook veel training heeft gegeven. Haar favoriete vakken zijn geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlands, Engels en Duits.  Zij vindt het super leuk om leerlingen verder te helpen en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Isa van der Werff

Isa heeft biomedische wetenschappen gestudeerd in Nijmegen, en is nu begonnen aan de pre-master Farmacie in Utrecht. Met veel plezier zoekt ze met de leerlingen een passende manier om de stof eigen te maken. Haar interesses liggen voornamelijk bij de vakken wiskunde, scheikunde en biologie.

Studiebegeleider / bijlesdocent

Geerte van der Sande

Geerte is studente Huidtherapie aan de HU en heeft daaraan voorgaand VWO afgerond. De middelbare heeft ze niet als gemakkelijk ervaren, maar juist daardoor is haar begrip voor en inlevingsvermogen in de leerlingen groot. Wiskunde, Engels, Nederlands, Biologie, Economie en Frans zijn haar favoriete vakken, maar ook voor (onderbouw) Natuurkunde en Scheikunde kunnen leerlingen bij haar terecht. 

Studiebegeleider / bijlesdocent

Myrte Blanken

Myrte is als studente milieukunde breed georiënteerd en vindt het leuk om de leerlingen te helpen met beta-vakken als dat nodig is. Zij geeft al sinds haar twaalfde les, in turnen weliswaar, maar heeft het altijd erg leuk gevonden om met jongeren om te gaan. Zij helpt ze bij hun planning en overzicht, maar is ook nieuwsgierig naar hoe hun dag is geweest. 

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Douwe de Wit

Douwe is erg actief en gedreven in alles wat hij doet. Breed geïnteresseerd en heeft met veel inzet en groot doorzettingsvermogen gewerkt voor zijn studie. Hij is van zichzelf zeer nauwkeurig en behoud makkelijk het overzicht. Deze vaardigheden brengt hij graag over op anderen. Hij vindt het erg leuk om leerlingen te begeleiden.

Douwe heeft een eindexamendiploma Gymnasium op zak met profiel Economie & Maatschappij.

Wiskunde, Economie en Engels zijn oa zijn sterke vakken. Dit jaar is hij begonnen als student MSc Economics & Pre-Master Finance aan Tilburg University.

Studiebegeleider / bijlesdocent

Jeanine Eleveld

Jeanine heeft jarenlange ervaring in het onderwijs. 'Het kind zien' staat bij haar voorop! Ze gaat voor de persoonlijke benadering en ziet dit als de belangrijkste pijler van Hoofdzaak Studiebegeleiding.

Uw kind is hoofdzaak...geen bijzaak. 

Eigenaar / Studiebegeleider / Bijlesdocent

Please reload

© 2017 by EleveldEducatie. Proudly created with Wix.com

  • Facebook App Icon