Studiebegeleiding

Als je echt iets leert kan dat heel leuk zijn, zeker als je er minder tijd voor nodig hebt. Als jij bijvoorbeeld weet wat jouw leerstijl is en hoe je deze kunt gebruiken, kan er een wereld voor je open gaan. Als iets je belemmert om goed te leren, helpen wij je ermee. Bovendien is iedereen wel ergens goed in, juist die sterke kanten willen wij bij Hoofdzaak inzetten, zodat het maken en leren van huiswerk je gemakkelijker afgaat. Een bijkomend voordeel is dat je thuis weer kunt ontspannen.

Wij bieden een geïntegreerde aanpak en spreken daarom niet van huiswerk- maar van studiebegeleiding; je komt bij ons niet alleen je huiswerk maken maar je leert onder andere ook een planning maken en hoe je het beste de leertaken aanpakt. Ook als je bijvoorbeeld onzeker bent of moeite hebt motivatie te vinden kunnen wij helpen. Bekijk de site maar eens en zie wat de mogelijkheden zijn. De rest leggen we je graag uit tijdens een kennismakingsgesprek.

Tijdens zo'n gesprek wordt in kaart gebracht welke hulpvraag je hebt en wat wij kunnen bieden. Vervolgens stellen wij een begeleidingsplan op aan de hand waarvan we samen aan de slag gaan.

De begeleiding wordt vervolgens verzorgd door gekwalificeerd personeel dat zijn kennis van verschillende vakgebieden weet in te zetten. Om goede resultaten te bereiken, is het onze gewoonte dat, waar nodig, er contact is met scholen en ouders. 

Transparante communicatie vinden we erg belangrijk. Evenals het bieden van een sfeer van vertrouwen en ontspanning.

Bijles

Naast huiswerkbegeleiding biedt Hoofdzaak ook de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke bijlessen. Dit kan over elk mogelijk vak gaan, waar een leerling extra begeleiding en ondersteuning bij kan gebruiken. 

Voor de bijlessen werken bij Hoofdzaak verschillende studenten en docenten met ervaring. Alle bijlesdocenten hebben vakspecifieke kennis en werken met veel toewijding en plezier met leerlingen uit het voortgezet onderwijs. 

© 2017 by EleveldEducatie. Proudly created with Wix.com

  • Facebook App Icon