TEAM

Diedewebsitefoto2021_edited_edited.jpg

Diede Löhr

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Diede studeert Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. In haar vrije tijd speelt ze waterpolo bij de zwemclub waar ze ook veel training heeft gegeven. Haar favoriete vakken zijn geschiedenis, aardrijkskunde, Nederlands, Engels en Duits.  Zij vindt het super leuk om leerlingen verder te helpen en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

fotoMyrteBlanken%2520website_edited_edit

Myrte Blanken

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Myrte is als studente milieukunde breed georiënteerd en vindt het leuk om de leerlingen te helpen met beta-vakken als dat nodig is. Zij geeft al sinds haar twaalfde les, in turnen weliswaar, maar heeft het altijd erg leuk gevonden om met jongeren om te gaan. Zij helpt ze bij hun planning en overzicht, maar is ook nieuwsgierig naar hoe hun dag is geweest. 

Geertewebsitefoto_edited.jpg

Geerte v/d Sande

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Geerte heeft na VWO eerst twee jaar huidtherapie gestudeerd voordat ze begon aan geneeskunde aan de UU. De middelbare school heeft ze niet als gemakkelijk ervaren, maar juist daardoor is haar begrip voor en inlevingsvermogen in de leerlingen groot. Wiskunde, Engels, Nederlands, Biologie, Economie en Frans zijn haar favoriete vakken, maar ook voor (onderbouw) Natuurkunde en Scheikunde kunnen leerlingen bij haar terecht. 

foto%20website_edited.jpg

Isa v/d Werff

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Isa heeft biomedische wetenschappen gestudeerd in Nijmegen, en is nu begonnen aan de master Farmacie in Utrecht. Met veel plezier zoekt ze met de leerlingen een passende manier om de stof eigen te maken. Haar interesses liggen voornamelijk bij de vakken wiskunde, scheikunde en biologie.

Profiel%2520foto%2520Floran_edited_edite

Floran Brinkman

Studiebegeleider / Bijlesdocent

Floran studeert Aardwetenschappen en vindt vooral de fysische kant van de studie erg interessant. De interesse voor deze studie is ontstaan uit een brede interesse in de bèta vakken, hiermee helpt hij leerlingen dan ook graag verder. Hij heeft een tijd in een klimhal gewerkt en vond het leuk hier mensen te motiveren voor dingen waar hij zelf passie voor heeft. Met enthousiasme probeert hij ook de leerlingen te motiveren 

fullsizeoutput_21e3_edited.jpg

Jeanine Eleveld

Studiebegeleider / Bijlesdocent / Individueel begeleider

eigenaar Hoofdzaak Studiebegeleiding

Jeanine heeft jarenlange ervaring in het onderwijs. 'Het kind zien' staat bij haar voorop! Ze gaat voor de persoonlijke benadering en ziet dit als de belangrijkste pijler van Hoofdzaak Studiebegeleiding.

Uw kind is Hoofdzaak...geen bijzaak.